Nedan följer exempel på projekt vi har varit delaktiga i och har erfarenhet från.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och tele för tillbyggnad av ny fasad samt tillkommande showrooms i Nacka Strand, Stockholm.

Projektering Kraft och belysning för ca. 32 000 kvm ny Vårdbyggnad i Danderyd, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och tele till 9 000 kvm ny bilhall i Bromma, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och tele för totalombyggnad av 5 000 kvm skolbyggnad i Gröndal, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft och belysning för hyresgästanpassning av kontor i Nacka Strand, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft och belysning för nybyggnad av 2 stycken restauranger i befintlig byggnad på Kungsgatan, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och styrsystem för nybyggnad av 20 500 kvm, 29 vånings kontorshus i Hyllie, Malmö.

Projektering  kanalisation, kraft och belysning för hyresgästanpassning av Internationella Engelska skolans huvudkontor i Täby, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och tele för totalombyggnad av storköket på Kungsholmens gymnasium i Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och tele för totalombyggnad av Hus-B på Lillholmsskolan i Skärholmen, Stockholm.

Projektering  kanalisation, kraft, belysning och tele för nybyggnad av modulhus för lägenhetshotell i Haninge, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och tele för ombyggnad av 4 000 kvm kontor till LSS-boende i Akalla, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och tele för ombyggnad av bostadsfastighet med 231 lägenheter på Norrmalm i Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och tele för nybyggnad av modulhus för lägenheter och LSS-boende i Haninge, Stockholm.

Projektering grundläggning, park- och miljöbelysning till nybyggnad av forskarbostäder på Campus KI, Solna.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och tele för nybyggnad av 5 000 kvm bostadshus med tillhörande lokaler i Uppsala.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och tele för ombyggnad av 7 000 kvm kontor till showroom i Nacka Strand, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft och belysning för totalombyggnad av 3 300 kvm skolbyggnad med tillhörande storkök i Husby, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft, belysning och tele för nybyggnad av 2600 kvm kontor och verkstad i Högdalen, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft och belysning för hyresgästanpassning av 6300 kvm kontor och garage åt Strukton Rail i Västberga, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft och belysning för nybyggnad av 4000 kvm lager i Kallhäll, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft och belysning för nybyggnad av 4000 kvm skolbyggnad i Älvsjö, Stockholm.

(Årets Stockholmsbyggnad 2018)

Projektering kanalisation, kraft och belysning för totalombyggnad av 2 skolbyggnader i Hässelby, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft och belysning för totalombyggnad och utökning av förskola i Sköndal, Stockholm.

Projektering kanalisation, kraft och belysning för ombyggnad av butik och nybyggnad av skjutbana i garaget, Arlandastad.